Atelier Karmozijn

Hoewel het afgelopen jaar een jaar met beperkingen was, is het voor mij persoonlijk een periode geweest met meer ruimte, ruimte om te schilderen. Dat is mij goed bevallen. Ik heb vaak buiten ‘en plein air’ geschilderd en had een aantal portret-opdrachten.  Hierdoor ben ik wat gaan nadenken over hoe ik de komende jaren verder wil.

De afgelopen twintig jaar heb ik veel les gegeven aan zowel kinderen als volwassen. Vanaf september ga ik dat minder doen; de reguliere lessen vallen dan op maandag- en dinsdagmorgen. Meerdaagse lessen en vakantie-schilderweken zijn nog niet gepland maar worden tzt gepubliceerd op deze pagina.

De komende periode wordt deze site bijgewerkt. Mijn werk van de afgelopen periode is deels te zien op mijn facebook pagina.

Adri Wolters, zomer 2021

Bruggetje in Giethoorn, plein air augustus 2021
olieverf op paneel, 20 x 30.

Verhuizing naar de Schoolstraat 2015
Atelier Karmozijn is verhuisd. Veertien jaar geleden is het atelier gestart in de oude basisschool, de Zuiderschool, aan de Markt in Noordbroek en nu, sinds januari 2015, is haar nieuwe onderkomen het voormalige kleuterschooltje aan de Schoolstraat.  Hier vinden nu de schilder- en tekenlessen en workshops plaats.

atelier aan de Schoolstraat in Noordbroek

Omdat de verbouwing nog niet helemaal klaar is hebben we  weinig tijd gehad om de site te optimaliseren, we doen ons best om alle functies te laten werken, zoals de agenda, de nieuwsbrief en de verkooppagina van materialen.


atelier voor lessen in tekenen en schilderen